Over Bodour3

Bodour – Voorwerpen die spreken

Bodour zoekt elke dag naar de mooiste voorwerpen. Speciale objecten die elke ruimte mooier maken. De zorgvuldige aandacht, zorg en smaak waarmee elk object wordt gekozen maakt Bodour en haar schatkamer uniek. Nieuwe artikelen worden gefotografeerd en op de website geplaatst zodat deze dienen als bron van inspiratie. Uiteindelijk horen ze in een mooie omgeving thuis. De producten en accessoires zijn te koop, maar niet opnieuw te bestellen. Ze zijn echt uniek, er bestaat geen voorraad van.

endles_knot-goud-RGB

Bestellen bij Bodour
– Niet goed, geld terug! Ruilen binnen 14 dagen
– Vandaag besteld, morgen door ons verzonden
– Altijd persoonlijke service en aandacht
– Unieke collectie
– Service op maat gemaakt

endles_knot-goud-RGB

Hoe is Bodour begonnen?
Bodour is een familiebedrijfje dat in 2015 begon. Vijf creatieve mensen bij elkaar, met achtergronden in kunst, mode, design, vormgeving en marketing. De belangrijkste drive is het vinden en maken van mooie en unieke dingen. Mooie producten, mooie foto’s en een mooie aankleding. We vinden elkaar in de passie voor vorm en design. Dit versterkt ons.

endles_knot-goud-RGB

Zorg en aandacht
Zorg en aandacht besteden we zowel aan de producten als aan de relaties van Bodour. Wij verzenden de items zorgvuldig binnen een dag om alles in de beste staat bij u thuis te bezorgen. Het is ook mogelijk de items zelf op te halen van onze locatie in Amstelveen. U kunt ons hierover bellen of mailen, zie Contact. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent over een product of dienst van Bodour, kunt u dit zonder problemen melden en producten in overleg retourneren binnen twee weken na bestelling.

endles_knot-goud-RGB