Over Bodour

Bodour zoekt voor u naar de mooiste voorwerpen en creëert zo een schatkamer, vol speciale objecten die elke ruimte mooier maken. Wat Bodour bijzonder maakt is de zorgvuldige aandacht, zorg en smaak waarmee wij de artikelen kiezen. Nieuwe aankopen worden gefotografeerd en op de website geplaatst, zodat ze bij u terecht kunnen komen. Wij hopen dat ze uw omgeving aangenamer maken!

De producten en accessoires zijn niet opnieuw te bestellen. Ze zijn echt uniek, er bestaat geen voorraad van. We kopen alles in Nederland en denken zoeken naar circulaire producten. We geloven dat er al meer dan genoeg schitterende producten om ons heen zijn en dat we niet steeds nieuwe dingen vanuit bijvoorbeeld China moeten laten komen.

endles_knot-goud-RGB

Bestellen bij Bodour – Niet goed, geld terug! Ruilen binnen 14 dagen – Vandaag besteld, uiterlijk morgen door ons verzonden – Altijd persoonlijke service en aandacht – Unieke collectie – Service op maat gemaakt

endles_knot-goud-RGB

Hoe is Bodour begonnen? Bodour is een familiebedrijfje dat in 2015 begon. Vijf creatieve mensen bij elkaar, met achtergronden in kunst, mode, design, vormgeving en marketing. De belangrijkste drive is het vinden en maken van mooie en unieke dingen. Mooie producten, mooie foto’s en een mooie aankleding. We vinden elkaar in de passie voor vorm en design. Dit versterkt ons.

endles_knot-goud-RGB

Zorg en aandacht Zorg en aandacht besteden we zowel aan de producten als aan de relaties van Bodour. Wij verzenden de items zorgvuldig binnen een dag om alles in de beste staat bij u thuis te bezorgen. Het is ook mogelijk de items zelf op te halen van onze locatie in Amstelveen. U kunt ons hierover bellen of mailen, zie Contact. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent over een product of dienst van Bodour, kunt u dit zonder problemen melden en producten in overleg retourneren binnen twee weken na bestelling.

endles_knot-goud-RGB

Onze gegevens

Bodour
Van Heuvengoedhartlaan 805
1181 LB Amstelveen
Telefoon +31 (0) 628396088
BTW Nummer NL114555503B01
KvK nummer 62221019